2016 – Tydligen inte bara styrkelyftets år

colorrush

Ni vet festen vi var på i lördags? Well, vi lyckades prata en hel del träning på denna fecke. Eventuellt flyttade sig de andra festdeltagarna sig successivt längre och längre bort från oss. Eller så var det för att vi åt upp alla snacksen under tiden som vi pratade träning. Vi kommer aldrig veta for sure.

Men i alla fall, jag vet inte vad som hände, men jag TROR att jag lovade Märta att jag ska springa Midnattsloppet med henne i augusti, och jag TROR vi bestämde oss för Tjurruset också. Ja, och Tough Viking i maj då. Och är det inte lustigt hur jag, som trots min ganska stora skepsis till löpning (eftersom jag SUGER) ändå är så oerhört sugen på en massa lopp? Och igår dök detta upp i mitt flöde: Color Obstacle Rush och OH. EM. GEE så kul det låter! Som Color Run fast med hinder. Som Tough Viking, fast med hoppbollar och hoppslott och skumbad. JAG MÅSTE SPRINGA DETTA. Så ÄR det bara!

Japp, dags att snöra på sig löparskorna och försöka komma igång med det jävulsskapet igen då. Kommer ju bli superlätt att hitta tid för löpskolning samtidigt som jag kör strong lifts och helst inte vill konditionsträna samma dag som jag lyfter. Nå ja, veckan har väl inte tusen dagar för intet. Eller jag menar sju, men det räcker säkert det med.

Hm, vart la jag nu den där boken av Lofsan nu igen?

Har ni några lopp planerade? Samt: vem vill springa COR med mig?

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

10 Comments

  1. Det loppet låter ju galet roligt!!!! Varför är alla roliga lopp i Sthlm?? Jag har Åhus Trailrun och Womens Health Halfmarathon inbokat!

  2. Jag ska springa det i sommar och halvmaran i april. Ska försöka få till vårruset tjurruset och midnattsloppet . Häng på om du vill på cor☺ //grannen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *