Massor av grejer, utom just träning

Ni vet när man ba: YEAH, I am rocking this, när jag håller mig till schemat och planerar om efter omständigheter. När man känner sig så här, helt enkelt:

imag6298.jpg

Och sedan blir barnen sjuka och vabbkaoz (ja, med Z) utbryter och man ba:

imag0059.jpg

Man tänker att en liten promenad när febern lagt sig väl kan vara helande, och på bild är det ju fint med på riktigt blåser det skitkallt och alla vill gå hem. Och sedan kommer febern tillbaka.

imag6395.jpg

Det är då man är glad över att man ska gå på fest tillsammans med de Stockholmsbaserade MiM:arna för att fira en av våra BFF:s och dricka massor av cava och öl. Vilket vi gjorde i lördags. Eller den gravida fjärdedelen av MiM drack läsk istället, men bubbel som bubbel!

imag0018_1.jpg

Men så mycket träning, det har det då rakt inte blivit för min del sedan i tisdags, men det är okej. Skivstången väntar på mig medan vi rider ut denna febersjuka som tagit sig ett ärevarv i Casa Katta.

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *