Förlossningsbröl och rövar

12502016_226126811056217_1014635956_n

Alltså, det är väl ett himla förlossningsbrölande så fort (vissa) män intar hörnan med fria vikter i gym.

ÖÖÖÖÖÖÄÄÄÄÄRRRRRRUUUUUUUGGGGGHHHHHH! hör man och man ba åh, är bebisen ute än, men så visar det sig att det bara var en man som bänkade lite.

Jag tror jag ska börja bröla lite mer jag med, för just nu är jag mer åt MMMFFF-hållet. Ni vet ett återhållsamt “oj nu tar jag i lite mer än vad jag brukar”-läte. Jag fattar ju att det finns en visst kraft bakom ett bröl, och jag är helt för brölande egentligen, men alltså, SOM DET BRÖLADES IGÅR ändå. Kläderna i omklädningsrummen kom ju banne mig i gungning.

När jag tränade igår kom alltså dessa herrar till gymmet, ni vet de som frågade hur många set jag hade kvar sist vi stötte på varandra vid stången. Igår hann jag före och frågade om de var ute efter stången. Det var de, men inte än på ett tag, för de skulle köra lite uppvärmning och biceps först.

Gött, då kan jag marka och pressa klart utan att känna mig stressad då, sa jag och dom ba: jajemen! Sedan ställde de sig PRICK framför mig och knäböjde sina rumpor rakt ut i fejjan på mig när jag skulle marka. Och när jag var klar, så hö-hö-höade den ena om att jag redan gav upp.

Såatte…

Är det så här på alla gym?

||||| Like It 8 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

10 Comments

 1. Åh, stackars alla dessa osäkra karlar som måste förminska sin omgivning för att själva känna sig stora. Så jävla så små och fåniga. Och trista att behöva ha att göra med…

  • Ja, faktiskt! Jag funderade på att säga något riktigt dräpande, men fan, huvudet stod still och så bestämde jag mig för att ba: WHATEVZ!

 2. Jeez Louise vilka snubbs! Vad vill de?!?
  På gymmet jag går stånkas det mycket också, en gång var det två yngre som hejjade på varandra mellan stånken, och jag felhörde den enas påhejning till “Kom igen, kriga kriga, alla katter, alla katter!” XD Vad fint ändå om den ena snubben hade blivit sjukt pepp och stark på tanken av katter…

 3. Slå dem hårt i huvudet!

  Satans jälva härskartekniker. Be dem dra till bättre ställe nästa gång. Du lytfter och ville inte bli störd.

 4. En del stönar verkligen overkligt högt. Jag tänker tyvärr inte på förlossningar utan snarare till den aktivitet som levererade bebisen i magen – blä! Får hemska syner för mig.

  Det där med att män kliver in på ens utrymme känner jag också igen. De verkar ha en annan känsla för vad som är trångt? Förra veckan överlät jag lyftställningen till en kille som behövde den bättre än jag, och när han (förstås) hjälpte mig lyfta av min stång med vikterna så försökte han sätta ned den på golvet alldeles för nära. Två gånger. Jag bar på den bakre delen av stången och fick liksom putta honom framåt några meter. Det kändes inte som att han var typ lat och inte orkade bära längre, utan han måste ha tyckt det var okej att jag skulle marka typ tre cm från honom.

  Tyvärr tror jag att du måste säga till idioterna. Dels att de får ge dig lite space, dels att de ska ge fan i att lägga sig i din träning. “Jaha, vet du något om min programmering som jag inte vet?” Typ så. De kommer aldrig att förstå något annat än direkt tilltal.

 5. Jag tänker också mer på aktiviteten som innan förlossning liksom 😉 på spinningen har vi en kille som alltid tar i som tusan, alltid låter massor och sen efter intervallen pustar ut i ett sexvrål. Jag fnissar lika mycket varje gång!

 6. Haha…. när jag födde barn sist och ville skrika lite så sa de till mig på skarpen att jag skulle vara tyst och koncentrera krafterna till nedre regioner 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *