För de mer strukturfientliga. 

När Katta planerar passen en hel månad så ägnar jag mig istället åt att lotta fram pass. Ibland vet man att man vill springa och ibland lyfta, men så händer det ju också att man ibland inte vet alls: bara att man vill röra på sig. Då har jag en liten låda med korta pass som bygger på det jag har hemma (i mitt fall kettlebells och matta) och så drar jag bara ett pass och ser vad som bjuds. Det är bra om de är korta då dessa slumppass oftasttas fram lite för sent på kvällen, och så blir man (jag) inte lika gnällig över om det nu blev nåt jag inte var jättesugen på. Det här blev det igår:

 

Och efteråt kändes det såhär bra: 

  Förutom att det inte alls kändes som jag ser ut på bilden, eftersom jag varken ser stärkt eller peppig ut. Ja ja.  

||||| Like It 5 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *