Fredagsfys?

48-exercises-in-one-animated-gif

Den här dök upp i mitt Facebookflöde nu under lunchen (genom PT-Pejv) med tipset att välja fem favoritövningar, göra fem repetitioner av vardera i fem varv. Det tyckte jag var ganska fiffigt. Hade jag inte redan tränat (spoiler alert: PR i marklyft OCH bänkpress), så hade jag nog gjort precis detta. Och i så fall hade jag nog, just idag, valt burpees, squats, pullups (eller ja, skalade pullups då eftersom jag inte kan göra pullups), utfall och groddhopp. Vilka fem väljer du?

Happy fri-YAY ya’ll!

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *