Fika, fir och fin podd

image

Ehm, oj! Torsdag redan? Vart tog den här veckan vägen egentligen? Den har gått lika snabbt som förra veckan gick långsamt. Vi har firat en 15-årsdag och ska fortsätta med det på lördag (mmm, donuts, mmm, smörgåstårta) samtidigt som jag har dragits med både huvudvärk och halsvärk och inte pallat träna mer än monsterhemmapasset jag gjorde i måndags. Istället har jag lyssnat på podden Styrkebyrån, och inser att vi inte tipsat om den här än trots att det är min allra mesta favoritpodd (utöver Sofias och min podd En förbannad podd). Jag ÄLSKAR Styrkebyrån. Om ni inte redan har gjort det, lyssna på den. I alla fall om ni gillar styrketräning.

image

Näe hörrni. Nu sitter jag på ett tåg som står stilla på grund av omfattande signalfel. Tror jag går av här i Älvsjö och letar efter en buss istället.

image

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *