Apropå att göra grejer med sin kropp. 

Det här är så sjukt häftigt att jag liksom inte kan låta bli att tänka på det. Ni kanske inte har 20 minuter över att titta på en talk, så i korthet: David Blaine, som är magiker (säger man det? Trollkarl? Trollkonstnär?), ger sig på att slå världsrekordet i att hålla andan. Han funderar över olika lösningar och lagom tills det blivit dags så har rekordet ökat till 16.32 minuter. Och han slår det med drygt 30 sekunder. 

Kroppen är så sjukt häftig. 

Och: testa inte hemma kids. Och så är det en sekvens som kan upplevas obehaglig, när han gör ett försök med att tvinga ner en slang i halsen. Inget för känsliga. 

Tryck alltså här. 

Jag älskar sånt här. 

||||| Like It 1 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *