Aldrig att jag orkar – men det gjorde jag ju såklart

Apropå mitt inlägg igår, så vaknade jag i morse och ba: ALDRIG ATT JAG ORKAR MORGONTRÄNA. Men jag satte på mig träningskläderna ändå, eftersom jobbkläderna ändå var nedpackade i väskan, och när jag väl hade vaknat till så kom träningspeppen smygande och jag rev av ett pass i ett alldeles tomt gym på morgonkvisten. Åh, jag älskar när gymmet är tomt. Så pass mycket älskar jag det, att jag tog mig en svängom.

Gymdans. Som synes njuter jag av ett tomt gym denna morgon! YÄH! #moveitmamapunktse

Ett filmklipp publicerat av Katta Kvack | Bjooti (@kattakvack)

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *