Idag: Formkoll

image

I eftermiddag ska jag träffa min PT för första gången i år (ni vet hon som vi firade ett år tillsammans med tidigare i veckan). Vi brukar ha fokusområden varje gång vi träffades. Som sist, veckan innan jul, ville jag foka på kickass hemmaträning och fick efter en liten workshop med mig som en liten kokbok för ett bra hemmapass. Eller alltså, inte en faktisk bok, men en lista på olika moment som bör vara med och tillsammans benade vi ut vilka övningar som föll under vilka moment. Eller för ett par månader sedan då vi övade frivändningar på Solid, eller ett par månader innan dess då vi hade repklättring som fokus (ser nu att jag tänkte jag skulle klara att klättra upp för hela repet innan året var slut, men jag har faktiskt inte klättrar mer i rep alls på grund av stor repbrist hemma hos mig). Det är en himla lyx att ha möjlighet att träna med en PT och kunna fokusera på olika saker på det här sättet, en lyx jag verkligen uppskattar att jag har möjlighet att unna mig själv nu för tiden.

I alla fall! Inför dagens pass messade jag Elin för ett par dagar sedan och undrade om vi inte skulle kunna göra en formkoll. Dels för att ha ett utgångsläge för 2016, och dels för att jag är så bra på att bullshitta mig själv och pissa på min egen parad genom att intala mig själv att jag inte gör några framsteg träningsmässigt. Vilket jag ju så klart gör, men ni vet hur hjärnan kan bete sig!

Är lika delar pepp som nervös inför detta. Spännande!

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *