För ett år sedan

image

Det var med nervöst pirr i magen som jag för ett år sedan stegade i väg mot gymmet för vår första gruppträningsptdejt med Elin. Jag var ute i så pass god tid att jag kom en halvtimme för tidigt och gick varv på varv runt kvarteret i väntan på att Sofia och Märta skulle dyka upp och hann bli så pass nervös att jag önskade att vin var en bra dryck innan träning. Ni vet, för att lugna nerverna lite. Nej, ni behöver inte oroa er, jag dricker inte vin innan träning. Ibland har jag väl druckit öl till maten, glömt bort det, tränat och undrat varför det känts så segt, men aldrig vin. Än. He he.

I alla fall. Jag hade ju inte behövt vara nervig det minsta. Att träna med Elin är awesome rakt igenom, och jag känner mig så himla BRA när hon coachar mig. Ja, så är det, Elin får mig att känna mig som en liten superhjälte faktiskt. Och jag ÄLSKAR att känna mig som en superhjälte!

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *