Hej igen vardagen.

Idag har jag sprungit till bussen. Det var både skönt och jobbigt, och framförallt kallt. Sen har jag också beställt ett par träningstajts på rea så jag hoppas att de kommer typ imorgon. Och så har jag varit på föreläsning hela dagen. Himla bra föreläsning men får alltid lite ont i magen av att hålla inne fisar en hel dag. Ni vet också.

Jag hoppas att ni har haft en skön jul. Jag har haft jullov och tränat ofta men ganska kort och känner att jag är igång igen. Det är ju med träning i vardagen jag mår som bäst. Däremot har jag knappt sprungit något ute, så det ska jag passa på att göra mer av innan det blir slask. Tack vare tips från Katta köpte jag broddar på Classe förra vintern och de är så jävla bra. Ni som tvekar inför vinterlöpning, testa!

Så, nu ska jag gå och vara osammanhängande någon annanstans. Tjarrå!

||||| Like It 5 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *