In the meantime in Skogås

Just nu känner jag mig lite BLÖH! Det är januari. Det är ALLTID januari. Förra året slapp jag BLÖH-känslan i januari eftersom jag tillsammans med Märta och Sofia hade vår PT-grupp med Elin att se fram emot. Och så hade jag Blogger Boot Camp att se fram emot i mars, men i år är kassan för skral efter höstens vabbcirkus och jag fick prioritera bort det. Surt som tusan, men vad gör man inte?  Och så höll jag mig taggad med hjälp av blotta skräcken inför Tough Viking. Visserligen ska vi springa Tough Viking igen, men den här gången inbillar jag mig att jag inte kommer vara fullt lika livrädd. Bara lite lagom så där.

Januari just nu dock: Blöh Blöh blöddiblöh.

Men, så kan det ju också vara. Jag tror helt enkelt att jag behöver komma tillbaka in i rutinerna. Vardagen liksom, så utskälld, men ändå rätt underskattad. Tills dess leker jag väl lite med mina läppstift då.

imag5744.jpg

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

6 Comments

  1. Jag kommer igång med vardagen imorgon, och just nu känns det faktiskt rätt bra, tror att jag behöver den för jag känner mig också lite BLÖH annars.
    Och jag har inte heller nog med kassa för Blogger boot camp i år, så enormt tråkigt 🙁 🙁 🙁 Nästa år, då JÄKLAR.

  2. Jag är en vardagssucker, funkar som bäst med regelbundna tider på sömn, mat och fan allting. Trist ibland, men för det mesta bara bra. För det är ju liksom vardag oftare än party.

    • Ja men visst! Jag är helt med dig. Det vore väl gött om det bara var fyra vardagar i veckan i stället för fem, men på det stora hela: vardag yay!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *