Mer om kroppsvätskor

Vi inleder väl året med kroppsvätskor helt enkelt.

Minns ni att vi skrev om urinläckage i höstas här på bloggen? Inte en av de glammigaste grejerna med träning, men samtidigt ack så vanligt för många av oss som fött barn. Och som med allt som rör kvinnans nedre delar är det givetvis himla tabu att snacka om. Så när Aftonbladet hörde av sig och undrade om vi ville snacka om det, så vi så klart ja, för vi gillar ju att vara lite obekväma. Några måste ju vara det också.

Sedan glömde vi att länka till artikeln. Dumt. Men den finns här, för er som vill läsa!

image

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

 1. Hej!
  Tack för länken 🙂

  Vill berätta att min bekant Linda skrivit en bok om hennes resa som Inkontinent till icke inkontinent. Boken heter “Den inkontinenta kvinnan” och här är hennes blogg. http://deninkontinentakvinnan.com/

  Detta ämne berör mig starkt, är själv drabbad, och därför är det viktigt att vi pratar om det.

  Jag börjar!
  En dålig dag kissar jag på mig rätt mycket när jag springer eller hoppar, en bra dag lite mindre. Tränar aldrig utan trosskydd eller Tena. Om två veckor ska jag träffa en gynekolog och åter igen diskutera problemet.

  • Tack för att du delar med dig Helen! Det är verkligen SUPERVIKTIG att vi vågar prata om det! Jag hoppas verkligen att du får hjälp när du träffar din gynekolog! Håll oss uppdaterade! Och OM du skulle känna för att prata mer om det, så är du jättevälkommen att skriva ett gästinlägg hos oss om det <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *