Jullovsträning

Jag har lyxen av att ha jullov nu och rivstartar min nyvunna okrasslighet med planen att träna varje dag under jullovet. Litet eller långt, intensivt eller lojt. Nu tänker jag mer att det ska bli av efter en lång höst av att det inte blivit av. 

  
Dagens pass bestod av liten uppvärmningsjogg och sedan en kettlebelltabata (marklyft, svingar, situps, squats och around the world) och så avslutade jag med en liten planka. Det hela genomfördes i det vackra vårvädret som december bjussar på. 

  

||||| Like It 3 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *