The end of an era

wpid-img_20150505_111739.jpg

Igår när jag hade lagt mig för att sova och precis började drifta iväg mot det där lulliga stadiet, ryckte jag till i hela kroppen då jag insåg att det inte kommer bli någon mer svart källare där vi boxas till tuff musik för amazing Åsa Sandell, eftersom Åsa flyttar från Stockholm. Jag var ju medveten om detta redan vid vårt sista boxpass i källaren för någon månad sedan, men helt plötsligt insåg jag igår kväll det definitiva i det.

Min spontana känsla över detta: BUHU!

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *