En tidig julklapp från mig själv. 

Är så jävla trött hela tiden. Det jag önskat mig i julklapp i år är att vardagen inte helt och hållet ska suga musten ur mig som den gör nu, så jag ger mig själv två timmar kortare restid i julklapp. Om dagen. Not kidding. Det är tio timmar i veckan eller en fjärdedels heltidstjänst. Jag har alltså fått nytt jobb! Jag tycker ju asmycket om mitt jobb som jag har nu, men jag KAN inte fortsätta bjuda bort min tid på det sättet, och vara helt fast i sl:s våld. Det är helt klart en av de grejer i min vardag som ger mig högst stresspåslag. Det och att ha två tvååringar. Men det kan ju bara tiden göra något åt…

||||| Like It 4 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *