Hjärtögon på dessa brallor!

brallor

Alltså ursäkta mig, men dessa brallor! SÅ PASS FRÄNA VA! De ser visserligen ut  att vara lite låga ut i magen för oss med magfluff, men en kan ju få drömma va. De finns hos Riot Lab och jag tror det var på Ankpungs instagram som jag såg dem och ba: *hjärtögon*

Vet ni – sedan jag började träna, eller nej, stryk det! Sedan jag började tycka det är KUL att träna, så har jag lagt avsevärt mycket mer pengar på träningskläder än på vanliga kläder. Tycker typ det är himla synd att jag inte kan ha träningskläder på jobbet. Fast ibland, om jag planerat ett pass tidigt på förmiddagen som friskvårdstid, då kan det hända att jag går till jobbet i träningskläder ändå, och gömmer mig inne på rummet tills det är dags att gymma.

Mmm, träningskläder. Så himla skönt!

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *