Januari i december

imag5271_1.jpg

Hej vänner! Hur har ni det där ute i vinterstormande Sverige? Är det januarikaos i december på era gym också? Jag läste på insta att Beatas gym är fullt till bredden trots arla morgonstund, och så ser det ut hos mig med. Min arla morgonstund (8.00) var visserligen inte fullt lika arla som Beatas (5.00), men det brukar vara lugnt och härligt på mitt jobbgym i alla fall fram till elva – men inte just nu inte! What’s up med det egentligen? Kan inte folk hålla sig till traditionerna och kaosa i gymmet under januari och februari och sedan lämna det tomt till mig? Jag kan ju visserligen inte klaga på några köer till vikterna direkt. Plus att numera har jag lagt mig till med en sådan sur och bister uppsyn att ingen vågat fråga mig igen om jag snart är klar med stången sedan sist. Något ska man ju ha för sitt resting bitchface!

Och jo, jag vet, världens suddigaste bild, men när det är folk på gymmet har man inte alltid tid för skarpa bilder. Eller så vågar man inte posera för dem särskilt länge i alla fall.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *