Nej, nu drar vi i handbromsen här va?

Så. Nu är det nog. Jag jobbar på tok för mycket och sover på tok för lite, samtidigt som jag försöker rådda familj, träning, vänner, bloggar, poddar, fritidsintressen och ja, visste ni att man behöver städa ibland? Annars kan det hända att man får ställa in barnvakten och försöka få ihop ytterligare en hel arbetsdag på för få timmar, för att man varken kan låta barnvakten gå ute i decemberstormen eller komma in i äckelkvarten. Jag inser att det är stress som gör att jag tar det skitdumma beslutet att ställa in en barnvakt och att det är samma stress som gör att jag bryr mig om att vi har stökigt hemma och mest vill böla när jag ser folk lägga upp sina instagramstylade hem i flödet. Jag vet ju att många bara har städat just den där hörnan där fotot är taget, men att fungera rationellt under stress… njae, det har jag nog aldrig gjort.

Just ja. Jag är gravid också. Tre dagar från sista trimestern. Det gör mig lite tröttare än vanligt. Och kanske också i lite, lite större behov av vila.

Nu skalar jag bort i alla fall. Jag har ställt in i princip alla saker som var inplanerade innan jul. Någon grej ligger fortfarande öppen, men jag betvivlar att jag fixar det. Och så tar jag två pauser till att börja med. En från min vanliga blogg och en från Move it mama. Jag kommer att fortsätta försöka träna så mycket jag kan fram till förlossningen, men jag kommer nog faktiskt inte skriva om det här. Jag håller fast vid En förbannad podd och Rätt avigt istället och så får vi se om jag lyckas sova och pussla ihop livet tillräckligt för att ge er några uppdateringar innan det är dags för nästa barn! Vi säger så va? Ja det gör vi, för jag känner redan betongsmaken av väggen jag är på väg att springa in i. Hej så länge!

||||| Like It 1 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

7 Comments

    • Haha! Älskar uppmuntran i form av “nya ord du kan googla”. Eller “gåggla” som vi lite äldre snart säger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *