Ett och två

Ett: hur gick det med armhävningarna? Jodå, finfint. Fram till vecka fyra. 72 st uppdelade på fem set gjorde jag innan den enorma krassligheten tog över min kropp. 

Två: jag har helt kommit ur en träningsrutin. Jag vill komma in igen. Hur vet man att man helt kommit ur? Jo, man försöker hitta “ett bra tillfälle” att komma igång igen. Alla tillfällen är bra. Såklart. Utom om man inte längre gjort tid för träning tidsmässigt och mentalt. Ja ja. Been here before och det brukar ge sig. 

  
Fram till dess har vi det gött i soffan. 

||||| Like It 0 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *