Banne mig, jag är jävlar i mig awesome när jag tänker efter

image

Tisdagar är min ansvarsdag här på bloggen – med andra ord så är det i alla fall på tisdagar som jag bör mata ur mig ett inlägg. Det går väl sådär får vi väl ändå erkänna.

Men vet ni vad jag kom på. Nu i helgen är det ett år sedan vi var på den där crossfitdagen på Solid och träffade Elin. Lätt en dag som skulle komma att förändra min inställning till träning, skulle jag nog våga mig på att säga. Mer än bara min inställning till träning, faktiskt – den generella inställningen till min kropp har faktiskt förändrats under året som gått.

Alla de där sakerna som jag förra hösten drömde om att testa: crossfit, styrkelyft, springa Tough Viking – jag GÖR dem nu. Nej, jag har fortfarande inte gått med i en crossfitbox, men crossfitinspirerat kan man ju träna på andra ställen än i en dyr box (även om jag fortfarande drömmer om ett boxmedlemsskap, men tiderna då det erbjuds klasser funkar inte med mina tider i livspusslandet – men min tid kommer för crossfitboxar också), jag lyfter vikter, jag markar och frivänder och knäböjer like a boss! Jag tog mig igenom och älskade varje sekund av Tough Viking och vi springer det i maj igen! Jag har boxats för Åsa Sandell, jag har tränat tillsammans med mina bästa vänner på min fritid av fri vilja, jag längtar efter träning när jag är sjuk och surar när jag inte får till det med träningen på grund av lagen om alltings jävlighet. Jag springer upp och ned för trappor utan att bli andfådd, hinner med tåg som rullar in på perrongen då jag kliver av bussen, bär två barn samtidigt upp och ned för trapporna i vårt hus för att de tycker det är kul, släpar hem matpåsar från centrum utan att vilja lägga mig i diket och dö.

När jag var 18 drömde jag om biccar som Sarah Connor, och till viss del drömmer jag fortfarande om maffiga biccar, men mest av allt drömmer jag om att fortsätta på denna bana – känna mig pigg och glad och stark, både i min vardag och på gymmet.

Så, även om hösten varit tuff, även om jag inte tränat lika mycket som jag hade önskat, även om jag inte har biccar som Sarah Connor i T2 – så FAN, jag har kommit så jävla långt. Både mentalt och med min träning. Banne mig, jag är jävlar i mig awesome när jag tänker efter.

 

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

4 Comments

  1. Det är du i sanning! Och glöm inte att du även inspirerar andra, som mig. Du kickar äs!

  2. Tack för inspirationen! Nu önskar jag mig kettlebells till julklapp, ser fram emot att testa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *