Frivändningar

Igår tränade jag med awesome-Elin och vi fokuserade helt på frivändningar. Och alltså: SÅ KUL! Jag gick från kvastskaft till 30 kg på 50 minuter och tänkte när jag knatade tillbaka till jobbet att imorgon (idag alltså) ska jag ner och träna lite mer på frivändningar. Så vaknade jag imorse och ba: LOL NEJ! Träningsvärken är helt och hållet hanterbar, men jag skulle inte gå ned och frivända just nu. Nej.

Men styrkelyft, fasiken vad jag tycker om det!

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *