Fler pass vi gillar på nätet

Ni missar väl inte att vi har en sida vi glömmer uppdatera, med pass vi gillar på nätet? Jag vill bara påpeka att jag har kommit ihåg att uppdatera den idag, så nu finns det en sektion för gravidträning med fyra nya pass och ett nytt nybörjar/post-förlossningspass i pilates. Och så sabbade jag radbrytningarna lite, så Katta kommer eventuellt att få gråa hår när hon tittar in där – men det är väl också en form av träning att få det?

||||| Like It 5 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *