Näe alltså

Ja, här är det ju inte mycket annat att göra än att stämma in i klagokören över den rätt så pissiga hösten. Varför den är pissig?

  • Sjuk eller krasslig jämt
  • Mörkt
  • Jättestressad
  • Trött

Detta gör att jag inte tränar vilket gör att jag fortsätter vara trött och dessutom rätt sur. Och när jag väl gav det ett försök så fick jag stanna hemma från jobbet till och med pga sjuk. Oerhört opeppt detta. 

||||| Like It 0 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *