Maj gådd!

image

Alltså JÄVLAR I MIN LILLA LÅDA vilken träningsvärk jag har idag. Ni vet, sådan träningsvärk att det är svårt att sätta sig ned på toaletten, att gå, att stå, att ha barn som klättrar på en. Jag hade egentligen tänkt ett fredagspass med vikterna imorgon, men fan hörrni, det blir kanske en lunch på donken istället.

Aj.

Och näsan, undrar ni? Jo tack, den är fortfarande röd. Ni kan kalla mig Rudolf.

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *