Vilken skithöst ändå

image

Okej, så den här hösten, den har verkligen levererat skit! Sista punkterna på The Shitlist (åh, L7): dubbelsidig öroninflammation och halsfluss. SAMTIDIGT! Jo jo, man ska ju känna att man lever! Och vet ni vad som kommer hand i hand med skit: lysande frånvaro av träning. SUX!

MEN! I måndags kettlebellade jag. En alldeles vanlig pyramid, piece of cake. He he. Nej. GIRL! Det var så sjukt jobbigt. Det känns i kroppen att den varit sjuk för mycket och tränat för lite.

Idag tänkte jag att det väl är bra att köra så länge jag känner mig kry! Så jag myste loss med styrkelyft i källargymmet på jobbet. Det var skitkul! Att lyfta är alltid jättekul! Fick feel och testade ett par frivändningar också, och jag kunde ju. Banne mig.

image

Sedan skakade mina ben så mycket att det var nästan lite fånigt, och jag tänker skylla det som hände sedan på mina skakiga ben: JAG GICK IN I STÅNGEN! Jo, for real! Stången hängde lugnt och fint i ställningen och jag ba: SCHMÄCK! Gick under eftermiddagen omkring med en frän röd bula på näsryggen. Den har lagt sig nu, och nu gör det bara ont om jag trycker på näsan, vilket jag naturligtvis måste göra då och då för att se om det gör ont fortfarande.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

5 Comments

  1. Alltså, det är inte jätteofta jag skrattar högt rätt ut när jag läser bloggar, men typ varje gång du skriver.
    “Stången hängde lugnt och fint i ställningen och jag ba: SCHMÄCK!” Alltså typisk grej som jag nog också skulle kunna göra (men tack o lov aldrig gjort). Okej, det var inte meningen att skratta åt din smärta, men förlåt, jag kunde inte låta bli 😀

    • Alltså, lite synd ändå att jag inte filmade just då, för jag filmade flera andra gånger för att kolla tekniken. Det hade ju varit amazing att kunna lägga upp en film på detta stångandes med stången!

  2. Pingback: Katta Kvack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *