Runkeeper – back the F**K off!

wpid-screenshot_2015-11-01-20-58-50_1.jpg

Älskar inte att Runkeeper regelbundet försöker shama mig lite framåt slutet av veckan för att jag inte loggat någon träning med den senaste tiden. Jag kan ha mullrat något i stil med: DET FINNS FAKTISKT ANNAN TRÄNING ÄN LÖPNING; HAR DU TÄNKT PÅ DET RUNKEEPER? Näe, jag misstänkte nästan den. Jävla hetsande Runkeeper. Innan jag visste bättre vad gällde inställningarna i Runkeeper brukade den hetsa mig med påminnelser typ varannan dag om att det MINSANN ÄR DAGS ATT TRÄNA NU! Och jag ba: Jag tränar väl när fan jag själv behagar och låter inte någon förbaskad app bestämma det åt mig. Så pass irri.

Nu har jag visserligen inte tränat något annat heller, men det behöver ju inte Runkeeper veta.

Men nästa veckan hörrni! Jag har redan planerat min träning, och även om kanske onsdagspasset utgår eftersom jag och Sofia prellat poddinspelning (jo men visst, jag och Sofia poddar ju ihop – det har ni väl inte missat? Dock ej om träning), så känner jag att det är helt och hållet görbart. Jag har bestämt mig för att November, tvärtemot vad Oktober var, kommer bli en månad fylld med energi (om jag så ska tvinga fram den genom att tugga kaffebönor) och en jävla massa styrkelyft. Imorgon ska jag boxas, på torsdag träffar jag Elin och ska nog lära mig frivändningar och i övrigt varvar jag gymmet med hemmaträning. Ja men ni vet, som jag brukar.

enpodd

Podden ska ni naturligtvis lyssna på i veckan, kanske när ni tränar (finns så klart på iTunes och i diverse poddappar och heter En förbannad podd) – och har ni inte fått nog av Sofia eller mig efter det så kan ni läsa en intervju med oss på Aftonbladet om urinläckage!

Så där ja – slut på shameless self-promotion. I alla fall för idag!

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

  1. Sjukt bra podd det där, om jag får säga något objektivt alltså.

    Jag råkade cykla två gånger med runkeeper i somras. Efter det var hen som ett efterhängset ex. Eller lite som hon i Greys Anatomi. “Pick meeee. Choose meee.” Jävla tjat tills jag orkade mig in för att ändra inställningarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *