Lopp jag ska springa 2016

Alltså, att jag inte blivit utslängd från den här bloggkvartetten än är ju inget annat än en under, men för att inte riskera att bli utesluten på riktigt så kommer här ett inlägg på temat löpning. För jag älskar ju att kuta. Har dock kutat… inte så mycket, på sistone. Om man med “inte så mycket” menar ingenting. Jag har en lång lista med undanflykter som jag tänker bespara er, istället kommer här en lista på *trumvirvel* LOPP SOM MAJSAN SKA KUTA NÄSTA ÅR.

vårruset

 1. Vårruset
  Är detta ett lopp? Om detta tvistar de lärde, men finns det start och mål och en bana däremellan så är det ett lopp enligt mig. Detta trots att det knappt går att springa på grund av alla som överskattar sin löpförmåga och därför ställer sig i de första startgrupperna och sen går i bredd och pratar och är i vägen. Och det är klart att man får prata och gå i bredd och ha trevligt, men GÖR DET LÄNGST BAK TACK. Och så får man medalj = pluspoäng.

  malmömilen

 2. Malmömilen
  Himla trevligt lopp, lätt att persa på grund av extremt platt stadsbana och folk håller sig i hyfsat rätt fålla från start = går inte i bredd efter 800 meter. Och så får man medalj!

  kutakuta

 3. SM-milen
  Om den ens blir av nästa år? Är precis som Malmömilen platt och fin men avslutas dessutom inne på stadion så man känner sig som en riktig elitlöpare när man spurtar sista biten med blodsmak i munnen och mjölksyra i vaderna. ÅSM. Och så får man medalj!
||||| Like It 0 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

3 Comments

 1. Gud vad sugen jag blev nu! Tror ni jag kan klämma ut en unge i mars och springa lopp i typ… augusti? Hoppas!

  • Ja! Får du bara koll på magmusklerna efter förlossningen, så låter det fullt möjligt med lopp i augusti! Jag själv är sugen på tjurruset, men vet i fan om jag fixar det med den här kroppen. Har ju lite svårt att få koll på mina magmuskler – men det kanske går bättre nu när jag vet att jag måste ta hand om dem mer.

 2. Malmömilen gick för sista gången i år. Mitt tips är Midnattsloppet! Härligt att springa genom mörkt Malmö upplyst på olika sätt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *