Nu tar vi hand om oss lite till va?

Har ni klämt lite extra på brösten som Sofia sa till er? Ja? Bra. Nu kommer jag med en till uppgift. Ni vet den där kallelsen till cellprovtagning som kom i lådan för ett tag sen? Ni vet med tiden som inte passade? Nu är det dags att ta fram den, kolla upp när närmaste mödravård har drop in och lägga ner kallelsen i väskan. Det tar inte många minuter att lämna cellprov och det ska inte göra ont. Idag var jag och lämnade, bara ca fem månader efter den där tiden som inte passade. Men det gör inget, för nu är det ju gjort igen och jag behöver inte tänka på det förrän om tre år. Skönt va? 

 
Lyckades inte få till vinkeln när jag fotade  livmodertappen så jag nöjer mig med bild på person som befunnit sig i omedelbar närhet av min livmodertapp istället. Håll till godo. 

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *