Lite segt här också

Ehm, oj? När jag bloggade jag här sist? Antagligen för typ två veckor sedan, för det var då jag tränade sist. Förra veckan var det begravning och sånt och jag var himla opepp på allt som inte involverade chips med dipp eller dyra läppstift. Och den här veckan har jag ont i huvudet och halsen och ett barn som är förkyld och har ögoninflammation. Men, jag tänker på träning, och det måste väl också vara värt något? Och så har jag färgat håret. Titta ba:

wpid-img_20151027_114852

Varsågoda för ett insiktsfullt och träningspeppande inlägg. Men ni vet, ibland är det så också.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

  1. Om du färgar håret på samma sätt som jag (sköljer ur färgen lutad över badkarskanten) så har du iallafall fått Ett träningspass under de där veckorna! Och att bära hem och sedan sträcka sig efter chipsen är väl också en redig träningsrunda? (Älskar ditt röda hår förövrigt! Nästan lika mycket som regnbågsfärgerna :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *