Slut som artist

Något hokus pokus är det ju i kroppen. Alltså förutom en bebis in the making, men det är ju inget jätte-hokus pokus direkt även om det är lite ansträngande. Igår var jag så trött innan boxningen att jag började tänka skolktankar. Jag gick ändå dit, som tur var, för det var ju som vanligt askul när vi väl kom igång. Förutom att jag gick synbortfall och varken såg rakt framåt eller åt vänster under halva passet. Alltså jag fick det inte på grund av att någon slog mig då, utan för att jag får det ibland helt enkelt. Det är migrän, fast med blindtendenser istället för extrem huvudvärk.

Hur som helst så är jag ännu tröttare och slutare idag och jag kan faktiskt inte minnas sist jag var så himla opeppad på att träna. Inte blir det bättre av ett massivt afte-utbrott (en typ av munblåsor som blir som bildar sår i munnen – ingen vet varför), som gör att jag bara kan äta mackor. Mackor i alla ära, förvisso, men jag blir ju inte jättepigg och alert av den dieten. Så nej, inget artistande på gymmet för mig för tillfället. Träningskortet jag beställde för några veckor sedan har jag fortfarande inte hämtat ut och planerna på långpromenader och hemmaträning låter vänta på sig. Men nästa vecka blir det kanske bättre? När jetlaggen från den där sabla vintertidsomställningen har lagt sig. För fy fan vad jag inte klarar av att ställa om klockan längre. “Men vadå, vi fick ju en timma extra”. Mmm. NI fick en timma extra. Vi fick Isak, som numera vill gå upp fem istället för sex. Och nej – han verkar än så länge inte ha några planer på att ställa om sig.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *