Måndagsträning: trots

Idag spelar Åsa in På spåret (HEJA!!) så boxningen sköts upp. Min plan var att hämta Isak, hänga i parken en stund, komma hem, sätta honom i badet och träna loss. Parken klarade vi av utan problem. Men resten sket sig ju. Eller ja, vi kom hem, men väl innanför dörren utspelade sig det som tydligen inte längre får kallas för trots (fast det är det) utan numera ska benämnas “utveckling” (vilket trots är en del av). Hur som helst, Isak “utvecklades” så intensivt att han förmodligen får flytta upp från treårsgruppen till första klass imorgon. Min träning blev det däremot inte så mycket av. Fast ett tag var jag så frustrerad att jag svettades och det måste väl i alla fall ha aktiverat några muskler?

Jaja. Kvällen ägnas pga ovanstående  åt djupandning, mangosmoothie och något jäkligt skumt experiment på hemmagjord kokosyoghurt. Helt logiskt eftersom att jag verkligen inte gillar kokosmjölk och det utgör basen. Men jag antar att jag får skylla på hormoner. Och att någon sade att det var bra för magen – och ni vet, magens status vid högt järnintag? Jag bespar er fler detaljer. Ni får lita på att jag behöver yoghurten. 

Anyhoodles – minus trotset, förlåt “utvecklingsperioden”, när vi kom in, var Isak ett alldeles ljuvligt barn efter hämtning idag. Vi hann med både förskolefotografering, långpromenad och lekpark. Solen sken, barnen log och Isak var lite ledsen, faktiskt, för att syskonet inte kommer födas ur munnen. Jag delar inte hans känsla. 

 

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

5 Comments

  1. Fimpen tror också att bebisar kommer ur munnen. Vad visar de på Barnkanalen nu för tiden?

    • Nu när jag tänker efter, brukar Eddie också hävda det bestämt. Och när jag säger vart det EGENTLIGEN kommer ut, blir ha skitsur och ba: NEJ! MUNNEN!

  2. Tycker absolut att “hantering av utvecklande barn” borde finnas som alternativ i träningsloggarapparna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *