Ett litet tips

Vet ni om att många gym erbjuder er en gratis träningsvecka för att kunna prova på? Jag har kickat igång min träning igen med precis en sån vecka och upptäckt ett gym som inte ens låg på min kanske-skaffa-kort-lista men som visar sig vara helt GRYMT bra! Och eftersom det är gratis så är det ju gott, eller hur? 

Men just nu kaffe. Och sen bio med mina åttor, för här kommer ett till tips: filmen “Girlhood”. 

  

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *