Press. Push press. Jerk. Yay.

wpid-video0103_0000040608_2.jpg

Press. Push press och Jerk. Idag övade jag med skivstången på min timme med PT-Elin och fan vad kul det är. Nästa gång ska vi ses på Solid och öva frivändningar, vilket är cirka det ballaste. Eller alltså, det ser ju ballt ut när andra gör det, själv har jag inte testat. Och så stretar jag ju på med assisterade chins och överkroppsstyrka på det stora hela. Och vet ni, även om överkroppsstyrka är min stora svaghet (he he), så känner jag ju hur jag blir starkare, och det är faktiskt en ganska ball känsla.

Nu, om ni ursäktar mig, ska jag lägga mig och låtsas läsa en bok och somna på soffan. För den här veckan, den här helt surrigt hysterisk.

Tjing!

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *