Tydligen vaknade jag på fel sida det här året

image

Den här bilden kräver egentligen ett livsbejakande inlägg som kanske går ut på att hylla endorfiner eller något, för ni ser ju hur glad jag var efter gårdagens boxning. Tjejerna som tränar efter oss kommenterade hur mycket vi skrattar när vi tränar, och ja, det gör vi nog, för det är ju kul att träna ihop. Att boxas i par med Sofia är hur kul som helst, har nog aldrig skrattat så mycket. Eventuellt skulle vi bli utslängda från en “riktig” boxningsklubb på grund av allt fniss, men tja, tur att vi tränar med Åsa Sandell istället för på en testosteronklubb då rå.

Fan, nu blev det ju ett livsbejakande inlägg. Och jag som hade tänkt att raljera över kanske proteinpulver (my god, finns det något äckligare? Och när folk ba: jag vispade ihop bladibla med proteinpulver och det smakar PRECIS SOM GLASS, då vet man ju att dom ljuger, för det ser ju inte ens lite ut som glass), eller kanske om biodynamisk odling (alltså, det låter ju awesome när man säger att något är biodynamiskt odlat, men vad fan, det bygger delvis på astrologi (lolz) och att linda in örter i magsäckar från kossor, urinblåsor från hjortar och lägga saker i en skalle från ett husdjur och plantera ut det i jorden – och alltså, jag är inte vegetarian och jag förespråkar verkligen att man ska använda så mycket som möjligt av djuren vi slaktar för att äta och vanligt gödsel innehåller ändå benmjöl, men vet folk egentligen vad en biodynamsik odling är, eller är det mest något som låter bra när det står tryckt på bjärtiga påsar från saltå kvarn?), ja, eller så hade jag kunna skriva något om denna glutenshaming som pågår i sociala medier, där gluten målas upp som något jättefarligt, även om man inte är intolerant. Mmm, eller så skulle jag kunna skriva lite om alla foliehattar som ba: bla bla bla chemtrails. ELLER så hade jag kunnat skriva om alla rövhattar som kroppshamar folk.

Så här va, jag är lite irriterad just nu på folk som bara köper allt med hull och hår, utan så mycket som en googling eller någon form av källkritik alls. Och vet ni vad som är bra när man är irriterad? Att boxas! För då blir man så där glad som jag är på bilden i alla fall en liten stund. Sedan drar ju endorfinerna vidare.

Synd.

PS. Om du är en man som läser detta och tycker att jag låter lite gnällig, vill jag bara säga detta: nej, jag har inte mens. Nej, inte pms heller. Nej, jag behöver inte dingdong från din manskalsong. Nej, jag är inte din jävla lilla gumma. Och nej, jag borde inte gaska upp mig för att du tycker jag är sötare när jag ler. Pfft!

||||| Like It 16 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

15 Comments

 1. Amen på det!
  Dela hejvilt på Fejjan utan nån som helst tanke på källkritik eller på att det oftast finns två sidor på varje mynt….Jag blir galen.
  Och alla dessa människor som utan egna reflektioner bara faller in och ut ur olika trender. För några år sen var exv sötningsmedel rena giftet. Nu häver samma människor i sig mängder med kvarg. Med sötningsmedel…
  Jag kanske också borde boxas? Aja, det funkar ganska bra med anger management i orienteringsskogen också.

  • ELELR HUR! Helt jäkla crazy! Bara för att det står på Fejjan innebär det inte att det per automatik är sant. Och ja, boxas!

 2. YEAH! (Nu måste jag skriva nånting mer, för kommentarsfunktionen ba: your comment was to short. Try to say something useful”. Är jag dens bitch, vaVAVAVAVA?

 3. Alltså jaaaaaaa! Du skriver det jag går omkring och tänker hela tiiiden! Va fan, open minded men inte så open att hjärnan trillar ut tack! Borde nog också gå o boxas.

 4. “Och när folk ba: jag vispade ihop bladibla med proteinpulver och det smakar PRECIS SOM GLASS, då vet man ju att dom ljuger, för det ser ju inte ens lite ut som glass)”

  I LOVE YOU!!!!! Haha! 😀

 5. Hähä dingdong från manskalsong 😄
  Och du skriver så bra Katta! Jag är så glad att jag hittade din blogg för en herrans massa år sen.

 6. Hahaha! Alltså SOM jag älskar denna blogg! Tack för pepp och allmänt fögyllande av tillvaron. Jag fnissade glatt åt det här inlägget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *