Ja men ni vet ju hur det är…

Man tränar. Man mår asbra. Man tänker att man ska göra om det minst, MINST, tre gånger i veckan som kommer. Men så blir det på sin höjd ett fesigt hemmapass på lördagsförmiddagen. 

Med detta sagt: fy fan vad glad jag är att jag gick till boxningen idag. Har fått ganska mycket foglossning och går så himla långsamt, så jag var övertygad om att jag inte skulle fixa många box idag. Men det gjorde jag! De två senaste gångerna har jag varit trött i kroppen, men idag hade jag så sjukt mycket energi! Dessutom var vi äntligen alla fyra. Hurra! Jag måste göra detta minst tre gånger i veckan…

Dock. Både sidoplanka (?!) och squats triggar foglossningen, så jag får nog lägga ner de övningarna till efter förlossningen. 

 

||||| Like It 3 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

3 Comments

  1. Åh, squats är totalt no-go med foglossning. Jag har gått hos en sjukt bra klinik som har massa tips och där säger dom att squats och bröstsim är det värsta du kan göra.
    Men nice att du hade energi! Det är ju skönt at få köra loss lite!

    • Ja det känns som om jag borde ha fattat det. Jag fick en sjukgymnastikvariant när jag var hos en personlig tränare, men den infattar en pilatesboll som jag inte har. Så jag körde på som vanligt och ja… kanske inte det smartaste! Bra med boxning är att det i princip bara är core- och överkroppsträning. Och asball!

  2. Jag har fortfarande svårt att göra sidoplanka drygt 2 år efter senaste förlossningen! Mittenfogen fram vill inte snedbelastas och klonkar till för att påminna mig om det. Och ja, jag har gjort alla möjliga övningar för att stärka upp fogarna och bäckenbotten, men just den fogen verkar inte vilja stabiliseras. Skulle någon ha tips på övningar kring just det så tar jag gärna emot dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *