Bullfest i Skogås

image

Idag hade jag mina Stockholmsmamas på bullfest här i södra förorten. Lika delar bullfest som räddningsinsats från deras håll eftersom jag haft en ganska tuff helg.

Och när jag ser oss på bild (minus mig pga stod bakom kameran) med alla våra barn, och lägger till soon to be Malmömaman Mirijam och hennes två barn (och två hundar), ja, då blir jag fån impade över att vi hinner träna över huvud tåget. Så. Många. Barn.  Och med barn kommer pusslande. Eller ja, alla, med eller utan barn, pusslar ju, men med barn tillkommer ytterligare ett gäng pusselbitar att passa (och ibland såga till och banka) in. Heja alla som vill träna och får till det, det är banne mig inte alltid lätt att få till i ett pussel med tretusen bitar.

Glad kanelbulledag på er.

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *