I brist på rep

Jo, liksom Katta är ju planen att lära mig klättra i rep. Har alltså ALDRIG klättrat i rep innan, inte ens som barn, så det är ju en liten utmaning. För tillfället har jag inte tillgång till något rep att klättra i så det får ligga på is lite. Men vet ni nåt annat jag vill? Att lära mig göra massor av armhävningar. I slutet av förra året så lärde jag mig att göra armhävningar på tårna, vilket jag inte trodde hade varit möjligt. Men det var det, och jag måste säga att jag verkligen gillar armhävning som övning. Nu råkade jag surfa in på en sida som lovar att jag skulle kunna lära mig att göra 100 armhävningar på raken, på 6 veckor. Och jag tänker väl att ja – varför inte? I bästa fall går det och i sämsta fall så får jag starkare armar och lär mig göra fler även om jag inte kommer upp i 100 (man ska ju klara av att inte bli uttråkad också…)! 

wpid-wp-1441054760389.jpg
Då när vi gjorde straffarmhävningar under Tough Viking. Jag längst till höger? Och njuter för fullt (hrm…). 

Ja ja, push ups då. 

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

One Comment

  1. Alltså klättra i rep, går det verkligen att lära sig? Jag minns fortfarande hur jag var totalt oförmögen att ens klättra en liten meter från golvet på skoljympan. Det var inte ens så att jag inte orkade klättra hela vägen upp till taket, jag kom inte ens upp från golvet. Jag fattar inte ens vilka muskler det är som jag inte har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *