Som meditation typ

box

Man kan väl säga att mitt humör är lite svajigt just nu. Jag antar att två dödsfall, höstblåsor, magsjukor, 4 långa år av sömnbrist (jag menar, vi snackar fortfarande om att jag blir väckt ungefär en gång i timmen natten igenom), intensiv tid på jobbet och nästan ingen tid alls tillsammans med Slaktar’n will do that to ya’! Ibland känns det som om jag aldrig kommer vara helt och hållet glad igen, och ibland känns allt precis som vanligt. Men vet ni, i samband med träning så känner jag mig så himla himla bra. Dels får jag väl annat att tänka på, och dels så är det säkert lite endorfiner i omlopp också. Efter passet med Elin i torsdags kände jag mig alldeles bubbelglad och efter boxningen igår kände jag mig helt och hållet zen. Vi brukar säga det, Sofia och jag, att boxning klår yoga vilken dag som helst. Funkar perfekt som aktiv meditation. Okej, jag vet inte ens om det finns något som heter aktiv meditation, men vi kan väl säga så här: boxningen kräver så pass mycket fokus att allt annat som vanligtvis surrar runt i hjärnan upphör att surra under den där timmen nere i den svarmålade källaren med awesome Åsa. Plus att man får slå liksom, medan det rinner ned så mycket svett i ögonen att det svider.

Idag tänker jag ro intervaller och se hur långt jag kommer. Yay!

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. Haha “aktiv meditation” – bästa meditationen! Jag lyckades ju slippa få utmattningssyndrom tack vare boxningen i våras. Det är mer än vad yoga någonsin har gjort för mig! Heja dig på rodden idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *