Jag gjordet – yeah!

Jag mår inte illa längre och jag är inte fullt så trött, men alltså detta med att lyckas ta den där kvarten per dag för att träna för att kunna träna? Herregud vad jag suger på det. Förra veckan boxades jag på måndagen, sedan fick jag spänningshuvudvärk och sedan gick bara tiden sådär som den gör ända tills det blev söndag. Men i söndags! Då jävlar gjorde jag det! I tjugo minuter gjorde jag biceps curls, höftböjar och roddövningar och även om jag knappt var svettig efteråt så kändes det så himla bra.

dora-the-explorer

Nu har jag tagit årets friskvårdsbidrag och lagt det på ett kort på Fitness24Seven, som ligger en kilometer hemifrån. Förhoppningsvis kan jag pallra mig dit i alla fall två gånger i veckan, men vi ska inte hoppas på några stordåd. Låt oss bara glädja oss åt att jag faktiskt lade ner stickningen och lyfte hantlarna igår!

 

Ps. Varsågod för Dora-låten som ni kommer ha i huvudet en vecka nu!

||||| Like It 3 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

4 Comments

 1. Hon la ned sin stickning och lyfte upp hanteln, ja hon gjordet, hon gjordet, hon gjordet HURRA!
  Tog sig över tröskel och lyfte lite skrot, ja hon gjordet, hon gjordet, hon gjordet HURRA!

  Ja men tack då! Lär ju sjunga den för dig när vi boxas idag då. HA! Kan du ha!

  Samt: HEJA dig!

  • Haha! Du kanske borde ta anställning som låtskrivare hos Dora?

   För övrigt sjön du alldeles för lite igår tycker jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *