Tipsa oss om era favoriter

skogas7

Näe hörrni, vet ni vad jag tycker? Jag tycker att det finns alldeles för få länklistor på bloggar nu för tiden. Jag tror att detta kanske beror på att wordpress för ett par år sedan tog bort sin inbyggda funktion för länklistor. Dessutom är ju den rådande designtrenden att inte ha en sidopanel (gudars, jag som ÄLSKAR mina sidopaneler) på bloggen, vilket naturligtvis innebär att det inte längre finns utrymme för länklistor på många bloggar. Så himla synd, för länklistor är ju helt fantastiska, inte minst för bloggbesökare eftersom det ger en chansen att hitta till fler fantastiska bloggar. Genom mina länklistor har jag under de år jag bloggat (jag började blogga 2001 – japp, SÅ gammal är jag) fått en hel drös nya vänner – dels gänget här på Move it Mama, och sedan ett helt gäng andra awesome ladiez som jag inte skulle vilja vara utan.

Nu skulle ju inte detta vara en länklistans lovsång (eller okej, lite då), utan det skulle ju faktiskt vara en önskan till er från mig. Jag vill att ni tipsar mig om alla träningsbloggar ni känner till, stora som små! Skitsamma om ni tror att jag redan känner till dem, tipsa hellre en gång för mycket än ingen gång alls. Och var inte blyga, tipsa gärna om era egna träningsbloggar också. Sedan sammanställer jag alla länkar (hoppas hoppas det blir många) i ett stort inlägg, så kanske vi alla hittar till fler träningspolare över nätet. Ålrajt?

Kom igen nu! Tipsa på!

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

7 Comments

    • Ja, visst har det liksom försvunnit mer och mer. Så himla trist – hur ska man då hitta till varandra. Ska genast spana in din lista!

  1. Jamen, det gick ju sisådär att kommentera, jag blev betraktad som spam. Jaja, det jag försökte säga var att jag följer de som kommenterat ovan, samt Trailflirt, Katrinsaventyr, Rundärocksåenform och de som jag har i min egen länklista… Hm, den måste jag nog uppdatera lite inser jag.

  2. Jag tipsar om mina kompisar inne på everydaystories där Emma, karin, Fitnesspoddenpojkarna och jag själv skriver mycket om träning. Sedan finns fina Malin (malinsblogg.se), lanttolife.se och härliga Pischa! (på myshowroom)
    Länklistor är bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *