Hej då vildsvin! Hej crossfit!

Jag vet inte hur många av er som läser min vanliga blogg, min vi är ju i flyttartagen och en sak som ska bli så otroligt skönt med att bo inne i stan är att det plötsligt finns ett helt nytt träningsutbud! Att bli jagad av vildsvin i Häckebergaskogen i all ära (okej, det har i och för sig aldrig hänt, ÄN) men jag börjar bli extremt sugen på att gruppträna! Och från att ha varit rätt för crossfit och tänkt att det bara är tuffa människor som gör sånt, så har jag mognat lite och fattat att…

1) …folk i allmänhet är ganska medeltuffa och inte särskilt farliga.

2) …jag inte orkar vara rädd för att vara sämst. Alltså snälla, VARFÖR har jag lagt sådan extrem stor del av mitt liv på att vara nervös över just det, och hur försvann den rädslan? Är det för att jag har burit och fött två barn som jag känner att jag helt orädd skulle kunna gå in i en fullsatt box (heter det så, har jag googlat rätt?) och ba: Tjabba tjena, får jag börja crossfitta med er eller? Från att för några år sedan kissa ner mig av bara tanken så känner jag mig nu helt kolugn inför att vara med i ett sådant sammanhang.

Jag har några kompisar som tränar crossfit och vet ni vad dom gjorde under någon form av “Master of the universe”-dag? DE SPRANG ALLA TRAPPORNA UPP I TURNING TORSO. Det är liksom 52 våningar. Jag hade dött någonstans vid våning fyra men håll med om att det låter skoj att i framtiden kunna vara med på sånt?

Tanken är nu att under hösten gå och säga hej till CrossfitFabriken och Gripen Crossfit och se vad det är för ställen. Finns prova på-kurser också som verkar prisvärda, så något sådant lär det ju bli till att börja med. SJUKT PEPP!

Bildsätter med denna gamla preggobild pga bra humör och tröja! Ready for weekend!

MirijamGeyerhoferBild

 

 

 

 

||||| Like It 3 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

One Comment

  1. Du kommer älska crossfit – det är typ det ROLIGASTE! Grämer mig varje dag över att min närmsta box i stan inte riktigt har klasser på tider som passar för mig. Skulle behöva en box typ i samfällighetslokalen bredvid vårt hus för att det skulle funka. BUHU!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *