Toppen av repet innan året är slut!

wpid-imag3910_1.jpg

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om hå hå, man känner ju att man lever, eftersom denna vecka har fortsatt i vabbens tecken och med vabb hela veckan kommer också en hel del duster med viljestarka barn, för att uttrycka det på ett diplomatiskt sätt. Men så snubblade jag över det här gamla inlägget, där jag skriver om att jag är så lite action som man bara kan tänka sig. Detta apropå ett asbra reportage som vår Majsan skrev för några år sedan för Topphälsa om Actionmorsor.

Men alltså, jag vet inte. Jag tycker nog jag blivit en smula action ändå. Jag menar, här sitter jag och funderar på om jag ska anmäla mig i sista stund till Tjurruset (kommer nog inte göra, men ändå) och längtar ihjäl mig efter maj och Tough Viking och har ju banne mig precis sprungit Tough Viking. Och idag knatade jag in på en crossfitbox och övade på att klättra rep tillsammans med världens bästa PT-Elin medan en massa crossfitatleter tränade runt omkring mig och var alldeles atletiska och asstarka och ska sanningen fram var jag lite star struck också eftersom jag följer dem på insta. Och det kanske inte LÅTER som så himla mycket action, men 1) det är långt ned även om man inte kan klättra så himla långt på repet, samt 2) för ett år sedan hade jag ALDRIG vågat träna mitt bland en massa crossfitatleter.

Och hur gick det med repet då, undrar ni. Efter ett tag lyckades jag faktiskt ögla fast repet med fötterna och ta mig upp en liten liten bit, och jag känner mig positiv. Jag vågar nästan sätta toppet av repet som mål för 2015. Fick med mig roliga (och svinjobbiga) övningar till ringarna som jag köpte i våras men inte använt ännu, och peppande ord. Och varje gång jag har haft ett pass med Elin tänker jag att fan vad fint det är att ha en PT som peppar, stöttar och lyfter (både fysiskt och mentalt). Är SÅ HIMLA GLAD att vi träffade Elin den där dagen på Solid för snart ett år sedan!

||||| Like It 6 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *