Essensen av hemmaträning

wpid-wp-1442958774216.jpg

Igår tänkte jag att jag skulle träna medan Slaktar’n nattade barnen. Det visade sig att det ena barnet somnade på rekordtid (feber) och det andra barnet hade vilat för lång tid mitt på dagen (feber) och därför inte ville sova alls på kvällen (alvedon). Medan jag svingade min kettlebell satt han i soffan och så fort jag började med burpees kastade han sig ned likt ett vilddjur (alvedon) och klättrande upp på min rygg. Det går inte att göra burpees med en tvååring på ryggen (ja, JAG kan i alla fall inte det). Det går inte heller att göra armhävningar med en tvååring på ryggen, och det går definitivt inte att svinga en kettlebell med en tvååring som gör burpees framför dina fötter på din träningsmatta klockan nio på kvällen (alvedon). Så till slut tog jag min kettlebell och gick ned till framsidan och gjorde klart mina svingar och burpees och armhävningar. Sedan tog jag mitt sprillans gummiband och gjorde inte assisterade pull-ups. Antar att jag får plocka fram det andra gummibandet som jag köpte och se om det går bättre med två (tveksamt). Om inte annat så lär det väl roa grannfamiljen i huset mittemot som äter middag jättesent och har utsikt över vår framsida från köksbordet.

Katta – entertaining the neighbourhood since forever. Mer eller mindre.

||||| Like It 6 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *