Shoppingdags

Var det verkligen såhär himla mörkt förra året vid samma tid? Bara senaste veckan tycker jag att det liksom varit becksvart redan vid åtta när jag normalt sett har tid att träna. Eftersom de vägar jag upptäckt under vårens och sommarens löppass inte är upplysta så måste jag antingen:

1. Springa längs vägen. Tråkigt. 

2. Skaffa pannlampa. 

Nån av er som springer med pannlampa? Är den inte irriterande? Nån som är bättre än nån annan? 

Sen håller mina favvolöpartajts på att braka ihop (men de är i alla fall minst sex år gamla) och nya såna behöver jag också. Något roligt och snyggt och bra vill jag ha. Tips? Och de måste ha en nyckelficka. 

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

7 Comments

  1. Jag bor mitt ute i mörkret och springer därför med pannlampa. Jag läste massa testrecensioner på pannlampor innan jag köpte min och det kändes som väl värd tid.
    Jag köpte denna: https://www.xxl.se/olight-h15s/p/1105342_1_size_1 och den har olika ljusstyrkor med olika spridning, man kan vifta framför lampan så att den tillfälligt släcks, sen sitter den stabilt på huvudet och det är jätteviktigt. Tänker på lampan de första meterna, sen är den bara där 🙂

  2. 2xu’s tights. finns även thermal varianten för kyligare väder. Verkligen skönt att springa med kompressionstights

    • Har aldrig provat det märket, mina som är paj är också kompression och det älskar jag. Hur är de i midjan? Går de högt upp? Behöver nåt som håller in post-graviditets-fladdret.

      • Jag tycker de sitter grymt trots breda höfter å postgrav.fladder. gillar inte såna som sitter för lågt. Följer deras stlks guide å d funkar fint. Värda varenda spänn och funkar på alla typer av pass också😄 hoppas du hittar “it” tightsen🏃

  3. Peak har ett par tights som heter Johtu som är de bästa jag provat. De är så höga att jag första gången nästan tyckte de var för höga. Men eftersom det inte går att ha för höga är de således perfekta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *