Titta!

image

Titta! Jag har fått en egen pull-up bar. Eftersom den sitter utomhus på framsidan får jag inte bara friskluft vid användning, utan jag bjuder även grannarna på gratis underhållning. I synnerhet dom vars köksfönster är precis mittemot. För att vara snäll tänkte jag lägga mina pass samtidigt som de äter mat, så de här något att prata om. Tänk när de om ett par månader ba: men gud, titta på na, hon kan ju dra sig upp en hel centimeter längre än i början av september. He he.

Postat med WordPress för Android

||||| Like It 6 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *