Klantskalle

Ni vet när man inte gjort squats på tre månader men ändå bestämmer sig för att göra dem med vikter? Jaså inte? Men då kanske ni också slapp bli så överansträngda i låren att ni inte kunde gå dagen efter. Fick ställa in boxningen idag, delvis på grund av för trött gravidkropp men mest på grund av sabbade ben. Låt mig vara ett varnande exempel på vad “gå ut för hårt” kan göra med en. Är. Så. Jävla. Klantig. 

||||| Like It 1 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *