4 dagar kvar

image

Så här fyra dagar innan Tough Viking vacklar jag mellan pepp och en viss rädsla för döden. Ena sekunden tänker jag att jag är dum i huvudet eftersom jag verkligen inte tränat ordentligt, och nästa sekund ger jag mig en mental örfil och påminner mig om att jag nog aldrig varit i bättre form ändå. Jag menar, jag har ju aldrig varit en som tränar, fram till för ett par år sedan. Jag har aldrig känt mig stark, fram till rätt nyligen. Det handlar ju om attityd till en viss del detta, så klart, inställning och pannben. Nej, jag tror inte att jag kommer flyga uppför rampen bara för att jag tänker att jag kan, men jag lär ju inte göra det om jag inte ens testar.

Mycket av min ågren-light inför lördag beror nog på att jag googlade tips inför hinderbanor och hamnade på en blogg som visserligen var bra på många sätt, men också skrev något om soffpotatisar som deltar i sådana här lopp. Men alltså, jag ÄR ju ingen soffpotatis. Jag är ju visserligen inte heller någon atlet, och tanken på att bli dömd av andra – den är JÄTTEJOBBIG.

Jag ska låtsas att det bara är Märta och jag som springer detta. Och påminna mig själv om att det är för MIG som jag gör det här, inte för någon superatlet som fastnar bakom mig på någon vägg.

Lugn och glad. LUGN OCH GLAD!

Postat med WordPress för Android

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

5 Comments

  1. Jag håller med föregående talare- du kommer känna sig såå grym!

    Det kommer säkerligen finnas de som dömer dig för att du inte är en superatlet, men det är ju inte de personerna man vill skapa sin självbild genom. Tänk istället på hur många du inspirerar i och med din insats! Jag längtar redan efter att läsa din tävlingsrapport efter loppet. Stort lycka till!

  2. GO GO GO! Du kommer att vara asgrym och såå stolt när du har kört det!
    Men jag undrar, hur fasiken får du det att hänga ihop med barn och träning! Jeg känner hela tiden att jag inte hinner (trots att crossfitklubben ligger i grannhuset). Alltid är det något som gör att det blir stress, tvättstuga, läggning you name it!
    All cred till dig som får det gjort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *