Klädsim: check!

Det drar ju liksom ihop sig. Om en vecka smäller det: Tough Viking-dags för mig och Katta. För att på bästa vis förbereda oss hade Katta efterlyst tips på insta, och ett av tipsen vi fick var att testa att simma med träningskläderna på. Så det började vi dagen med. Och vilken fantastisk början på dagen! Och för min del var det dessutom premiärdopp. Heja sommaren liksom. 

 

Kettlebellsen fick följa med och vi inledde passet med denna tabata:

   

Alltså: sving, squat, clean + jerk, armhävningar. 

 

Och I PLURRET!

  

Och stajla lite. Detta följt av plaskvåta backintervaller, ännu ett dopp och kaffe på stranden. Sämre har vi ju haft det! 

||||| Like It 4 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

4 Comments

  1. Det kommer gå alldeles kalasbra. Gör det tillsammans, stressa inte utan chilla lite mellan hindren i stället för att attackera dem med hög puls och mjölksyra 🙂 Have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *