Box!

image

Igår var det terminsstart för boxningen! Och hörrni: det är lika kul den här terminen. Under vårterminen hann ju jag bara med fyra pass, medan Sofia hann med en hel omgång på 7 (plus de fyra tillsammans med mig och Märta och Linda, plus ett par sommarbox i parken också tror jag), och jag ser verkligen fram emot en hel omgång med tio pass.

Tyvärr funkade inte tiderna för Märta denna termin, så vi tog med oss en ny rekryt i form av Anna-Karin. Ja, samma Anna-Karin som skrivit detta populära gästinlägg.

I morse sa jag kaxigt till de andra att jag minsann inte hade någon träningsvärk. He he. Det har jag nu.

Postat med WordPress för Android

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *